Cursus ‘Cabaretier in 5 weken’

Wij bieden twee cursussen ‘Cabaretier in 5 weken’ aan: een basis- en een vervolgcursus. Heb jij een verhaal te vertellen? Wil je mensen aan het lachen maken? Zoek je begeleiding bij het maken van een eigen cabaretprogramma en doe je dit het liefst samen met gelijkgestemden? Dan zijn deze cursussen voor jou! In de cursus Cabaretier in 5 weken word je in 5 cursusdagen klaargestoomd voor deelname aan een open podium of cabaretfestival.

Basiscursus

Tijdens de cursus worden onder andere de volgende vragen behandeld:

  • Wat is jouw unieke talent en eigen stijl?
  • Wat is je kracht en wat is je zwakte?
  • Wat wil je vertellen en kan je daar nog eerlijker in zijn?
  • Wanneer boei je het publiek?

 

Tijdens de eerste les worden veel oefeningen gedaan en eigen teksten geschreven. De vier lessen hierna breng je telkens zelf nieuw materiaal mee. Na afloop van de cursus ben je voorgoed besmet met het cabaretvirus en is er geen weg meer terug!

Vervolgcursus
Voor degenen die zich nóg meer willen bekwamen in het vak van cabaretier is er ook de vervolgcursus. Hierin zal de nadruk meer liggen op het samenstellen van een eigen programma van 15 minuten. Ideaal voor degenen die auditie willen doen voor Pucks Talent Cabaret. Docent Malinca Verwiel: “Deze cursus is ook prima geschikt voor mensen die een spetterende keynote willen houden, motivational speaker of inspirational leader willen zijn.”

Docent Malinca Verwiel
De begeleiding wordt gedaan door Malinca Verwiel, die o.a Claudia de Breij en Leon van der Zanden heeft geregisseerd, voor het Amsterdams Kleinkunst Festival heeft gewerkt en in alle jury’s van de landelijke cabaretfestivals heeft gezeten. 

Basiscursus voorjaar 2020 (inschrijven is niet meer mogelijk)
5 zaterdagen 12:30u – 17:30u
15, 22, 29 februari 2020
7 , 14 maart 2020

Vervolgcursus voorjaar 2020 (inschrijven is niet meer mogelijk)
5 zondagen 12:30u – 17:30u
16 en 23 februari 2020
1, 8 en 15 maart 2020

Kosten: € 295,00

Interesse? Stuur een mail naar Nina Klinkhamer, Educatie: nina.klinkhamer@huisvanpuck.nl.