Cursus ‘Cabaretier in 5 weken’

Wij bieden twee cursussen ‘Cabaretier in 5 weken’ aan: een basis- en een vervolgcursus. Heb jij een verhaal te vertellen? Wil je mensen aan het lachen maken? Zoek je begeleiding bij het maken van een eigen cabaretprogramma of presentatie en doe je dit het liefst samen met gelijkgestemden? Dan zijn deze cursussen voor jou!

Basiscursus
De basiscursus is één grote speeltuin. In deze vijfweekse stoomcursus maak je kennis met het fenomeen “cabaret.” Tijdens de eerste kennismakingsles worden oefeningen gedaan en eigen teksten geschreven. De vier lessen hierna breng je telkens zelf nieuw materiaal mee. Je ontdekt je creativiteit, gaat de wereld om je heen op een andere manier bekijken, leert wanneer je jouw publiek wel of niet boeit en wordt uitgedaagd om authenticiteit en lef te tonen. Na afloop van de cursus ben je voorgoed besmet met het cabaretvirus en is er geen weg meer terug! Deze cursus is ook ideaal voor degenen die auditie willen doen voor Pucks Talent Cabaret.

Docent Malinca Verwiel
De begeleiding wordt gedaan door Malinca Verwiel, die o.a Claudia de Breij en Leon van der Zanden heeft geregisseerd, voor het Amsterdams Kleinkunst Festival heeft gewerkt en in alle jury’s van de landelijke cabaretfestivals heeft gezeten. 

Info Basiscursus:
Voorlopig staat er geen nieuwe basiscursus gepland. Houd voor meer info deze pagina in de gaten.

Vervolgcursus
Voor degenen die zich nóg meer willen bekwamen in cabaret en humor is er een vervolgcursus. Deze cursus is geschikt voor cabaretiers, comedians én mensen die lezingen, keynotes, presentaties of talks geven. Hoe overwin je je podiumangst? Wat wil je vertellen en hoe kan je je verhaal sterker maken? Wat is jouw unieke talent en podium-persoonlijkheid? Wat is jouw kracht en stijl? Tijdens deze vijf weken ligt de nadruk op individuele regie en aanwijzingen op maat. Deze cursus is ook ideaal voor degenen die auditie willen doen voor Pucks Talent Cabaret.

Info Vervolgcursus:
Voorlopig staat er geen nieuwe vervolgcursus gepland. Houd voor meer info deze pagina in de gaten.

Meer activiteiten