Cursus comedy

Loop jij continu rond met goede grappen in je hoofd en wordt het tijd die eens naar buiten te laten? Schrijf je al grappen en heb je de ambitie je hierin verder te ontwikkelen? Tijdens onze cursus comedy helpen we je uit te groeien tot de stand-up comedian die jij graag zou willen zijn. Deze cursus bieden we aan in samenwerking met het Comedyhuis Utrecht.

In vier lessen leer je de basistheorie van comedy en maak je kennis met alle ins en outs van het vak. Hoe herken je een grap en verschillende grapvormen? Kan jouw verhaal de basis zijn voor een grap? Welke schrijf-, spel- en podiumtechnieken zet je hiervoor het beste in? Dat, en nog veel meer, komt allemaal voorbij in deze cursus. Je werkt toe naar een bit van acht minuten, waarmee je de week na de cursus het podium van de Kargadoor mag betreden. Deelname aan dit eindoptreden is vrijblijvend (maar natuurlijk wel enorm aan te raden!)

Docent
Lambert-Jan Koops is schrijver, stand-up comedian, comedydocent en comedy-organisator. Tegenwoordig speelt hij vooral in line-up shows en treedt hij in de periode november tot en met maart op als tonprater in de carnavalregio’s.

Praktische info
Data: zaterdag 28 september, 5, 12 en 19 oktober
– Inschrijven kan t/m dinsdag 17 september – 
Tijd: 12.30 – 17.00 uur
Kosten:€360,-
Eindvoorstelling: zaterdag 26 oktober van 20:00 uur tot 22:00 in de Kargadoor. 

Meedoen? Meld je aan via het inschrijfformulier en stuur deze op naar Nina Klinkhamer, Programma: nina.klinkhamer@huisvanpuck.nl Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vol is vol.