Zing je graag en heb je een goede vaste stem?

‘De toekomst van een verleden’ is een koor- en herdenkingsproject over vrede, vrijheid en verzoening. Het wordt uitgevoerd op 8, 9 en 10 mei 2020 in de Theaterkerk Bemmel.

Wat gaan we doen? Duitse en Nederlandse koorzangers gaan tussen september 2019 en mei 2020 bouwen aan een muzikale brug. Een ontmoeting van mens tot mens met de beste verbindende factor die er is; zingen en muziek maken. We maken een publieksvoorstelling met een cross over van pop, kleinkunst en klassieke muziek, ondersteund door poëzie en beeldende kunst. Uitvoering vindt plaats in de Theaterkerk in Bemmel! (gemeente Lingewaard, tussen Arnhem en Nijmegen).

We zingen onder meer:
Requiem for the Living van componist Dan Forrest,
Over de Muur van het Klein Orkest,
Die Gedanken sind frei in een arrangement van Oliver Gies, maar ook symfonische rocksongs als Stairway to Heaven. De stukken zijn verdeeld in solo’s, ensembles en totale koorzang.

Acht maanden werk je samen met top professionals. Zij halen het beste in jou naar boven om een prachtvoorstelling te maken. En we nemen het publiek mee op deze reis. Zo herdenken we samen 75 jaar vrede.

Wanneer gaan we beginnen? Het project start op 15 september 2019 met een kick-off. Gevolgd door 16 repetities van elk 6 uur in de daaropvolgende maanden. De repetities* vinden plaats in het Huis van Puck te Arnhem, de laatste 2 op locatie in de Theaterkerk Bemmel.

Kan ik mee doen? Ja graag!
-Zing je graag en heb je een goede vaste stem, meld je aan!
-Zing je in een koor en wil je ook meedoen aan dit unieke koorproject? Meld je aan!
-Wil een deel van jouw zanggroep meedoen? Meld je aan!

Noten kunnen lezen is handig maar geen must. Inzet, enthousiasme en zelfstudie wel. Er is plaats voor 50 koorzangers. Wil je er zeker bij zijn, wacht dan niet te lang met inschrijven. Kijk op onze webpagina www.detoekomstvaneenverleden.nl voor alle informatie en de deelname kosten.

Meer vraag & aanbod

Alle berichten →

Op zoek naar muziek met een twist?

Dr. Red is op zoek naar een project waar instrumentale muziek met een twist voor nodig is. Ik denk aan theatergroepen,...

Meer lezen →

Dansers Gezocht voor groot project in Arnhem.

Dansers/bewegers gezocht voor Nacht van de Eusebius

Meer lezen →

Psychiater zoekt ‘coassistenten’ (amateurspelers 15-30 jaar voor bijdrage aan voorstelling in Stadstheater Arnhem)

Begin 2020 toert OPERA2DAY langs de Nederlandse schouwburgen met de nieuwe productie Opera Melancholica, i.s.m. het New European Ensemble en Scapino...

Meer lezen →

Toneelgroep Los Zand zoekt speler

Het toneelstuk HALFBROERS gaat over het wel en wee van een familie rondom twee halfbroers. Een van de familieleden is een...

Meer lezen →

Tatum zoekt soul gitarist

Hoi ik ben Tatum, 19 jaar oud. Ik ben opzoek naar een soul gitarist die met mij mooie soulnummers wilt spelen...

Meer lezen →

Theatergroep Spaanse Peper zoekt spelers en of bewegers (v)

Voor de nieuwe locatievoorstelling `De Deelneemsters’ (werktitel) gespeeld in juni 2020. Repetities starten in januari 2020. In een prachtige boeren kapschuur...

Meer lezen →

Zelf een bericht achterlaten?

Bericht plaatsen

Op zoek naar een regisseur/muzikant/theatergroep/spelers/kostuums of iets heel anders dat betrekking heeft tot podiumkunsten? Laat hier een oproep achter!

Vul alstublieft de verplichte velden in.